tiistai 20. joulukuuta 2011

Kylmäsavulohi-rieskarullat


Tämän ohjeen löysin joskus aikoinaan Pakkopullan blogista. Nämä ovat tosi helppoja ja hyviä suupaloja, jotka sopivat moneen eri tilaisuuteen. Ja esimerkiksi tuorejuuston makua vaihtelemalla voi kokeilla erilaisia vaihtoehtoja.

2 Vaasan Lapin ruisrieskaa
200 g ruohosipuli-tuorejuustoa
1 prk ranskankermaa
150 g kylmäsavulohta
tilliä (itse käytin kuivattua)
salaatinlehtiä

Silppua kylmäsavulohi ja sekoita se tuorejuuston, ranskankerman ja tillin kanssa tahnaksi. Levitä täytettä rieskoille ja laita muutama salaatinlehti päälle. Rullaa rieskat ja leikkaa pieniksi suupaloiksi. Täytteen kannattaa antaa makuuntua muutama tunti ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti